Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1153
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8182/FRAGOU-1575887372.jpg

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Recommended Αξιώσεις

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 56, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 121 34

Στοιχεία επιχείρησης

Στο φυσικοθεραπευτήριο που διατηρεί η κ. Φράγκου Αρ. Γεωργία στο Περιστέρι, παρέχονται φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένη αντιμετώπιση για κάθε περιστατικό με σεβασμό προς τον ασθενή και επαγγελματισμό.

Η φυσικοθεραπεύτρια, βασισμένη στις επιστημονικές της γνώσεις και στην εμπειρία της σε ειδικές τεχνικές αποκατάστασης διάφορων ορθοπαιδικών και νευρολογικών παθήσεων, καθώς και αθλητικών κακώσεων, σας εγγυάται άψογα αποτελέσματα.

Η Φυσικοθεραπεία έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές επιστήμες στον τομέα της υγείας, καθώς έχει αποδειχθεί πως τα φυσικά μέσα θεραπείας μπορούν να βοηθήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό να αποκαταστήσει προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από διάφορες παθήσεις.

Στο φυσικοθεραπευτήριό της στο Περιστέρι, η κ. Φράγκου εφαρμόζει την επιστήμη της Φυσικοθεραπείας, χρησιμοποιώντας ειδικές ασκήσεις, σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους πάθηση ή κάκωση.

Στόχος της φυσικοθεραπεύτριας είναι η συνεχής της εκπαίδευση, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ασθενών της και να επιτυγχάνεται η επιθυμητή βελτίωση της φυσικής και κινητικής τους κατάστασης ή απλώς η διατήρηση των δυνατοτήτων τους, καθώς και γενικότερα η ομαλοποίηση της καθημερινότητάς τους.

Η κ. Φράγκου Αρ. Γεωργία σας περιμένει, κατόπιν ραντεβού, στο φυσικοθεραπευτήριό της στο Περιστέρι, ενώ σε περίπτωση κινητικών δυσκολιών κάποιου ασθενούς, υπάρχει και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στον χώρο σας ή στην μονάδα όπου πιθανόν φιλοξενείται ο ασθενής, καθώς διαθέτουμε ειδικά φορητά μηχανήματα για τον σκοπό αυτό.
  
Η φυσικοθεραπευτρια Φράγκου Αρ. Γεωργία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Είναι απόφοιτη του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Λαμίας και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό μεταπτυχιακών σεμιναρίων επάνω σε ειδικές τεχνικές αποκατάστασης ορθοπαιδικών, νευρολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων.

Έχει εργασθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων, στο Γενικό Κρατικό Αθηνών «Γεννηματάς», καθώς και σε ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν