Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1741
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/ELEN-1612101596.jpg

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ELEN HOTEL APARTMENTS ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ Recommended Αξιώσεις

ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ 480 60

Στοιχεία επιχείρησης

Το Elena Hotel Apartments σας καλοσωρίζει στην όμορφη Πάργα. Ο υπέροχος συνδιασμός του Ιονίου, η αρχιτεκτονική της Πάργας καθώς και η παραδοσιακή φιλοξενία μας θα καταπλήξουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο και εξοπλισμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Είναι αρκετά ανέτα και μπορούν να φιλοξενήσουν 2 έως 3 άτομα. Όλα τα δωμάτια έχουν μία κρεβατοκάμαρα με 2 μονά κρεβάτια και καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα. Στο καθιστικό υπάρχει καναπές/κρεβάτι καθώς και τραπεζαρία. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παιδικής κούνιας.

Καλαίσθητα σχεδιασμένες για απαράμιλλη άνεση, οι σοφίτες μας έχουν θέα προς την πισίνα και το βουνό, διαθέτοντας μεγάλες βεράντες, ιδανικές για να απολαμβάνετε τις πρώτες ακτίνες του ήλιου το πρωί και τα συγκλονιστικά δειλινά όταν ο ήλιος βυθίζεται στο Ιόνιο. Οι 4 πολυτελείς σοφίτες των 35τμ μπορούνε να φιλοξενήσουν 2 άτομα. Στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει 1 διπλό κρεβάτι.

Υπηρεσίες ΔωματίουΥπηρεσίες Ξενοδοχείου
 Aircondition  Τηλεόραση
 Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα  Ψυγείο
 Χρηματοκιβώτιο  Τραπεζαρία
 Δωρεάν Wifi  Δωρεάν Ξαπλώστρες
 Τηλεόραση Nova  Φαρμακείο
 Τουαλέτες, WC  Πάρκινγκ, Φαρμακείο
 

Χαλαρώστε στην πισίνα, απολαμβάνοντας ένα θερμό καλωσόρισμα από το γνήσια φιλικό και φιλόξενο προσωπικό. Δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς την ημέρα στο μπαρ που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και το βράδυ απολαύστε μοναδικά coktail. Εναλλακτικά, κάντε μια βόλτα στην παραλία και απολαύστε το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, θαυμάζοντας το τοπίο που πραγματικά κόβει την ανάσα. Και για τους μικρούς μας φίλους η παιδική πισίνα τους προσφέρει ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια.

*Όλα τα δωμάτια/σοφίτες έχουνε την δυνατότητα για προσθήκη έχτρα κρεβατιού.
 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (+)

Κοινωνικά δίκτυα