Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1361
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7830/760-1570609576.jpg

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

Αγίου Αθανασίου 51, Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ 151 25

Στοιχεία επιχείρησης

H εταιρεία μας βασιζόμενη στα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν: επαγγελματισμό, συνέπεια, ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα ξεκίνησε διαγράφοντας αξιόλογη και ανοδική πορεία στον κλάδο των μονώσεων όπως θερμομόνωση, ρυσεις με αφρομπετόν, αποκατάσταση οπλισμού,στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες P.V.C, ταρατσόπλακες, μόνωση υπογείων χώρων, τοιχίων, φυτεμένων δωμάτων κ.α.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας  τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Επενδύουμε στην καινοτομία και τισ νέες τεχνολογίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας, παράλληλα να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τισ όποιες μελλοντικές τους προσδοκίες ενώ ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε θετικά και μακροπρόθεσμα σε ένα βιώιμο μέλλον, επενδύοντας στην Υγεία & Ασφάλεια, το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Εμπιστευτείτε μας για την αποφυγή ατελειών και επιδιορθώσεων που κοστίζουν χρήματα και χρόνο. Η καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας είναι τα έργα μας αλλά και η διαχρονική επιλογή της εταιρίας μας από τους ίδιους τους πελάτες μας, φανερώνοντας μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης η οποία έχει σφυρηλατηθεί με το αποτέλεσμα και την ποιότητα των εργασιών μας.

Λειτουργούμε με γνώμονα το σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη, αρχή που έχουμε εδραιώσει σε όλες τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν