Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1272
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9263/C-1616585405.jpg

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CAPTAIN LAUNDRY ΓΡΟΤΑ ΝΑΞΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΓΡΟΤΑ, ΝΑΞΟΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ 843 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η ομάδα πλυντηρίων καπετάνιου στη Νάξο αποτελείται από 3 μέλη με κίνητρο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Το κατάστημα χωρίζεται σε δύο μέρη: το πλυντήριο με ταλέντο από την Εύα και υπηρεσίες για σκάφη με καλό χιούμορ από τον Μάκο. Εδώ μιλάμε 3 γλώσσες για την εξυπηρέτησή σας (Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά).

Διαθέτουμε σύστημα αποστείρωσης με ατμό τόσο δυνατό που σκοτώνει μέχρι και τον κορονοϊό (covid-19).

Η προσφορά των υπηρεσιών μας είναι σχεδόν απεριόριστη: Πλυντήριο ρούχων, στεγνό καθάρισμα, ράψιμο, παραλαβή και παράδοση (δωρεάν), καθαρισμός χαλιών, καθαρισμός μπικίνι, οποιοδήποτε είδος καθαρισμού καλύμματος, σιδέρωμα, ηλεκτρικό ή φυσικό στέγνωμα (με τον καλό αέρα της Νάξου! ), αφαίρεση λεκέδων, στρίφωμα... Το προσωπικό σας μηχάνημα δεν αναμιγνύεται ποτέ με άλλους πελάτες, η υγιεινή είναι υποχρεωτική!

Οι υπηρεσίες μας για τα σκάφη: καταδύσεις, αλλαγή ανόδων, υποβρύχιο καθαρισμό, υποβρύχιες φωτογραφίες, σκαρφάλωμα στο κατάρτι, καθαρισμό εσωτερικού χώρου του σκάφους, επικοινωνία με τους ταλαντούχους τεχνίτες μας (κατασκευαστή ιστίων, τεχνικοί για μηχανές ντίζελ, κατασκευαστή μπουφάν με τζέλ, ηλεκτρολόγοι, ειδικός ψυκτικών μηχανών…), αντικλείδι (τα μηχανήματα βρίσκονται στο κατάστημά μας) και πολλά άλλα!
Μπορούμε να προμηθευτούμε ότι μας ζητήσετε: νέα φιάλη βουτανίου, γέμισμα φιαλών καταδύσεων, φις για σύνδεση με το ρεύμα από τη στεριά, εκλεκτά κρασιά, ανταλλακτικά για το σκάφος σας…
Αν θέλετε, μπορούμε να πάμε και για τα ψώνια σας!Θέλετε να βρείτε το πρωί το ενοικιαζόμενο αμάξι σας, οι τέσσερεις τροχοί δίπλα στο σκάφος σας; Ρωτήστε μας!Θέλετε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο για μία ή περισσότερες μέρες; Ίσως ένα πολύ γρήγορο μηχανοκίνητο σκάφος με τον καπετάνιο του;        
Δεκάδες είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες, για να πάρετε μια ιδέα διαβάσετε τα ακόλουθα. Το Captain είναι πάντα παρών για εσάς και με καλή διάθεση! Μην διστάσετε, ελάτε να μας γνωρίστε στο κατάστημα μας στη Νάξο ή στη μαρίνα (εκεί ζούμε). Θα μάθετε τι σημαίνει ναξιώτικες υπηρεσίες! 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΣ (+)