Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

910
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8671/29-1592563171.jpg

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΣΟΥΛΤΑΝΗ 7-9, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ 106 82

Στοιχεία επιχείρησης

Η γνώση και η πολυετής πείρα του δικηγόρου Χαραλάμπους Σ. Μιχαήλ συνδυάζονται με την παρουσία του νεαρού δυναμικού του δικηγορικού γραφείου μας, μίας ευέλικτης, δυναμικής και καταρτισμένης ομάδας, με αποτελεσματικότητα και νέες ιδέες. Τα παραπάνω εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και τη συνεχή εξέλιξη που απαιτεί η ορθή ενάσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος. Προσαρμοσμένο στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, το δικηγορικό γραφείο μας προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα νομικών υπηρεσιών, στους τομείς του ποινικού και αστικού δικαίου και στη διαχείριση και διεκπεραίωση υποθέσεων ακινήτων.

Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται ιδιώτες και επιχειρήσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Η.Π.Α. Το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες, στα Εξάρχεια της Αθήνας, υπηρετεί τη Δικαιοσύνη με επαγγελματισμό επί σειρά ετών και προσφέρει νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του, με υπευθυνότητα και συναίσθηση των αναγκών τους, έχοντας ως στόχο την προστασία των συμφερόντων τους.
 
Ο επαγγελματισμός μας και η υψηλή επιστημονική μας κατάρτιση, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας επιμόρφωση πάνω στα νέα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεών σας. Επικοινωνήστε με το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες στα Εξάρχεια στην Αθήνα, για αξιόπιστες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε νομικό θέμα σας απασχολεί.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν