Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1098
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7809/-1570101088.png

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ OLEFINI ΘΕΣΗ ΛΑΚΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΟΛΕΦΙΝΗ ΑΕΒΕ Recommended Αξιώσεις

ΘΕΣΗ ΛΑΚΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΜΕΓΑΡΑ, 191 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία OLEFINI S.A. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της γύρω στο 1977. Σήμερα η εταιρεία μας παράγει ένα ευρύ φάσμα κουρτινών αέρα έως 100 μοντέλα, πηνία ανεμιστήρων, θερμαντήρες ανεμιστήρων, πλαστικοί ανεμιστήρες, εξοπλισμός εξαερισμού, κλιματισμό & αξεσουάρ θέρμανσης. Η OLEFINI διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες όπως: Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο, Ρωσία, χώρες της ΚΑΚ και πολλά άλλα. Τώρα η OLEFINI βρίσκεται εξίσου μεταξύ των ευρωπαϊκών και ασιατικών κατασκευαστών κουρτινών.


Η εταιρεία OLEFINI Α.Ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα πλαστικών ανεμιστήρων και αξεσουάρ για κλιματισμό, θέρμανση ή ψύξη. Μέχρι το 95% του πλήρους κύκλου παραγωγής πραγματοποιείται από την OLEFINI. Η εταιρεία ενσωματώνει τμήμα μηχανικής, ηλεκτρονικό εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, εγκατάσταση συναρμολόγησης και ισορροπίας ρότορα, εργαστήριο χύτευσης με έγχυση, συναρμολογητή κουρτινών αέρα και κέντρο δοκιμών. Όλοι τους βρίσκονται στο ίδιο εργοστάσιο, δουλεύοντας μαζί για υψηλότερη παραγωγικότητα και ποιότητα.


Οι σταυροειδείς, αξονικοί και φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες είναι μεταξύ των προϊόντων μας, που παράγονται με τον πλέον σύγχρονο και σύγχρονο εξοπλισμό και διαδικασίες. Παρέχονται επίσης κουρτίνες αέρα, ανεμιστήρες ανεμιστήρων, θερμαντήρες ανεμιστήρων , ενσωματώνοντας τους τροχούς πλαστικής ροής, φυγοκεντρικούς και αξονικούς ανεμιστήρες σε διάφορα μεγέθη και χωρητικότητες.

 

Η 25ετής εμπειρία μας στην κατασκευή πλαστικών και λαμαρίνας σε συνδυασμό με τη σκληρή μας προσπάθεια για ποιότητα, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν