Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1347
https://atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7079/darema-1539427143.jpg

ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΔΑΡΕΜΑ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Recommended Αξιώσεις

Λεωφόρος Σουνίου 2, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΤΤΙΚΗΣ 190 03

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

 

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ

 

 

Στα τέλη του 1800 ο προπάππους μας Κωνσταντίνος Δαρεμάς ανοίγει ένα παντοπωλείο στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ο Γεώργιος και η Σοφία Δαρεμά το 1950 το μετατρέπουν σε φούρνο. Έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα και παράγει χειροποιήτα αρτοσκευάσματα από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό κρασί παραγωγής μας.

Με σκληρή δουλειά και με αρχές τους την προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα καθώς και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, άρχισαν να κάνουν ευρύτερα γνωστό το αρτοποιείο πέρα από τα όρια της πόλης του Μαρκοπούλου. Σε αυτό συνέτεινε και η παρασκευή μιας ποικιλίας ξεχωριστών προϊόντων με κυριότερο όλων το φημισμένο πλέον μουστοκούλουρο Δαρεμά.

Μετά από περισσότερο από μισό αιώνα λειτουργίας, συνεχίζουμε και πορευόμαστε με τις ίδιες αρχές με τις οποίες μας «μπόλιασαν» οι γονείς μας. Τα μυρωδάτα κουλούρια, το φρέσκο ψωμί, τα υπέροχα τσουρέκια καθώς και μια ποικιλία από διάφορα αρτοποίηματα όπως φρυγανιές, κριτσίνια, παξιμάδια αλλά και διάφορα προϊόντα σφολιάτας βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο μας και συνεχίζουν να γεμίζουν με μυρωδιές όλη την πόλη και με όμορφες μνήμες το σύνολο των ανθρώπων που μέχρι σήμερα μας εμπιστεύονται την διατροφή τους.

Το αρτοποιείο Δαρεμά συνεχίζει να υπάρχει στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου κάνοντας το ¨ταξίδι¨σε αυτό κάθε φορά μία γευστική εμπειρία

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα: 2299025744

Με την έγκαιρη τηλεφωνική σας παραγγελία, σας εξασφαλίζουμε ότι θα βρείτε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας τη στιγμή της ημέρας που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

 

Δώρα για τους αγαπημένους σας

Στους ανθρώπους που αγαπάτε μπορείτε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής να προσφέρεται ένα καλάθι γεμάτο παραδοση.

Επιλέξτε από τα εκλεκτά προϊόντα μας και δημιουργήστε ένα μοναδικό καλάθι για τους αγαπημένους σας.

 

Επαγγελματικά δώρα

Τιμήστε τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες με εκλεκτά προϊόντα Δαρεμά.

Ένα εταιρικό δώρο Δαρεμά μένει αξέχαστο στους συνεργάτες σας, προσθέτοντας στην εταιρική σας εικόνα συναίσθημα και απόλαυση.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν